Vi vill att du hör av dig!

Skriv ett meddelande till oss 


UMEÅ, Fatvägen 5
Telefon: 090 - 189 393
E-post: info@ortman.se


SUNDSVALL, Bergsgatan 126
Telefon: 070 - 682 6400
E-post: mikael.mikaelsson@ortman.se


 

+4690-189393

info@ortman.se

Aktuellt

 
2022-04-16

– Kampanj! Invacare Orion Pro elscooter

SPARA ÖVER 10.000:-

Invacare Oroion Pro elscooter med komfort, säkerhet och tillförlitlighet med ökad prestanda. Den ergonomiskt utformade elscootern Orion Pro är en kraftfull uppgradering av vår standardmodell Orion Metro, och är idealisk för längre turer in till stan eller en härlig eftermiddag i parken med barnbarnen. Med förbättrad batteriprestanda, överlägsen fjädring och stora 12”-hjul, är Orion Pro eldrivna scootern idealisk för användare som behöver den där extra prestandan. 

Elscootern Invacare Orion Pro förenar denna extra prestanda med redan befintliga funktioner som komfort, säkerhet och tillförlitlighet, vilket gör den till ett idealiskt val för användare som kräver mer.

Avancerad fjädring, mjukare färd

Det avancerade fjäderupphängningssystemet på Orion PRO har utformats för att ge bättre prestanda och ger en mjukare färd på en mängd olika underlag och terränger. Dessutom har Orion PRO en kraftfull motor och 12” pneumatiska däck som ser till att du kommer dit du ska med komfort och stil, oavsett om du är i stan eller på landet.

Prestanda med säkerhet och trygghet

Orion PRO har genomgått oberoende tester för att se till att användarna kan vara säkra på att de kör en scooter som följer de senaste europeiska standarderna inom medicinteknik. Dessutom minskar hastighetsreduceringen automatiskt hastigheten i svängar, vilket ger ökad säkerhet. En två-stegs frikopplingsspak hindrar scootern från att rulla fritt om den ofrivilligt frikopplas.

Enkelheten med Invacare Orion Pro elscooter

Det är enkelt att ta bort batterikåpan, vilket ger en snabb åtkomst till batterier, elektronik, motor och kablage vid en eventuell service. Drivenheten och elektroniken är skyddade mot vattenstänk vilket garanterar en god funktion av scootern, då de skyddas mot smuts och väta och på så sätt förhindras att onödiga tekniska fel behöver uppstå.

Ord.pris 44.930:- inkl moms
KAMPANJPRIS! 34.900:- inkl moms

Begränsad kampanj, gäller så långt lagret räcker!
Välkommen in hos oss för att se och uppleva Orion Pro i verkligheten.
Vi levererar elscootern över hela landet!