Vi utför bilanpassning i Umeå och Sundsvall, där vi täcker ett stort område mot alla brukare med funktionsvariation och särskilda behov. Vi brukar säga att här hos oss börjar resan mot friheten.

 

Bilanpassning i Sundsvall

Idag finns vår huvudanläggning i Sundsvall, där vi har en fullserviceverkstad som är toppmodern med medarbetare som har en gedigen erfarenhet av bilanpassning. På vår anläggning i Sundsvall så utför vi alla typer av bilanpassning, med allt från små enkla installationer till avancerade robotbyggen med avancerade styrsystem.

 

Bilanpassning i Umeå

Vi utför bilanpassning i Umeå samt reparationer av anpassade bilar genom kunnig personal med mångårig erfarenhet av bilanpassning. På vår filial i Umeå kan du lämna in bilen för en rad olika anpassningar. Här servar och reparerar vi våra kundanpassade bilar.

 

Medlem i branschförening Svensk Fordonsanpassning

Ortman Specialanpassningar är medlem i branschföreningen Svensk Fordonsanpassning sedan många år tillbaks. Föreningens syfte är att driva utvecklingen framåt och för att verka för en säker fordonsanpassning i Sverige. Vi på Ortman Specialanpassningar är en seriös aktör som du kan lita på. Vi bygger om och anpassar alla typer av fordon utifrån individuella behov, i samarbete med dig tar vi fram den bästa lösningen. Vår målsättning är att du som kund ska få en så bra anpassning som möjligt. Våra lösningar bygger på ett mångårigt kunnande, men även på att vi hela tiden väljer funktionella produkter från ledande tillverkare.

Offertförfrågan, service och reparationer, ring 090-189393 eller använd gärna vårt kontaktformulär nedan.

 

KONTAKTA OSS