Vi monterar dubbelkommando för trafikskolor och i alla bilar som har behov av dubbelkommando. Vi har marknadens bästa alternativ för dubbelkommando till övningsbilar, lastbilar och trafikskolor. Vi har olika lösningar som passar de allra flesta bilmodeller och vi monterar både wirekommando som stagkommando.

Dubbelkommando till övningsbilar – Wire eller stag

Att anpassa bilar med dubbelkommando till trafikskolor är något vi är vana vid. Vi monterar dubbelkommando för trafikskolor och i alla bilar som har behov av dubbelkommando. Vi har marknadens bästa alternativ för dubbelkommando till övningsbilar, lastbilar och trafikskolor. Vi har olika lösningar som passar de allra flesta bilmodeller och vi monterar både wirekommando som stagkommando. Fördelen med wirekommando är att det är ett mycket prisvärt alternativ. En fördel med stagkommando är att det upplevs stabilare och stummare än lösningen med wire.

Kostnadsfritt offertförslag på en lösning som passar din trafikskola

Välkommen till oss om du är i behov av en prisvärd och trafiksäker lösning till dina övningsbilar. Med egen anläggning i Sundsvall genomför vi allt från enklare fordonsanpassningar till mer avancerade lösningar. Vi genomför allt från enklare fordonsanpassningar till mer avancerade lösningar mot privatperson, företag och myndighetsorganisationer. Vi bygger om och anpassar alla typer av fordon utifrån individuella behov, i samarbete med dig tar vi fram den bästa lösningen. Vår målsättning är att du som kund ska få en så bra bilanpassning som möjligt.

Medlem i branschförening Svensk Fordonsanpassning

Ortman Specialanpassningar är medlem i branschföreningen Svensk Fordonsanpassning sedan många år tillbaks. Föreningens syfte är att driva utvecklingen framåt och för att verka för en säker fordonsanpassning i Sverige. Vi på Ortman Specialanpassningar är en seriös aktör som du kan lita på. Vi bygger om och anpassar alla typer av fordon utifrån individuella behov, i samarbete med dig tar vi fram den bästa lösningen. Vår målsättning är att du som kund ska få en så bra anpassning som möjligt. Våra lösningar bygger på ett mångårigt kunnande, men även på att vi hela tiden väljer funktionella produkter från ledande tillverkare.

Offertförfrågan eller produktfrågor ring 090-189393 eller använd gärna vårt kontaktformulär här »»