Vi har ett stort sortiment med golvsänkta bilar. Golvsänkta bilar för funktionsvariation efter individuella behov. Vi erbjuder flera modeller och fabrikat av golvsänkta bilar, både mindre och större bilmodeller. I vårt stora utbud som förmodligen är ett av Sveriges största sortiment hittar du både amerikanska suvar samt skåpmodeller men även elektriska bilar.

 

Du kan få bilstöd för anpassning om du har en varaktig funktionsnedsättning och stora svårigheter att förflytta dig eller att åka kollektivt. Bilstödet består av olika bidrag för att köpa eller anpassa ett fordon efter dina behov.

Som sökande av bilstöd börja med att ta kontakt med försäkringskassan som hjälper dig med vad som gäller kring regelverket som ständigt uppdateras. Vi på Ortman Specialanpassningar hjälper dig med personlig utprovning till prisuppgifter. Kom ihåg att inte köpa bil före du fått något besked från försäkringskassan bilen måste uppfylla försäkringskassans och trafikverkets villkor. Du får besked från försäkringskassan när det är dags att köpa bil under processen.

Vägen till en anpassad bil börjar ofta hos Trafikverket men ju snabbare vi blir inkopplade desto snabbare så kan din resa mot frihet börja. Kontakta någon av våra duktiga specialister så hjälper vi dig utifrån dina individuella behov.

Vi utför bilanpassning i Umeå och Sundsvall, där vi täcker ett stort område från norr till söder mot alla brukare med funktionsvariation och särskilda behov. Vi brukar säga att här hos oss börjar resan mot friheten.

 

Sveriges största sortiment med golvsänkta bilar

Genom att vi samarbetar med flera aktörer så kan vi erbjuda flera modeller av golvsänkta bilar, både mindre och större bilmodeller. I vårt stora utbud som förmodligen är ett av Sveriges största sortiment hittar du både amerikanska suvar samt skåpmodeller men även elektriska bilar.

Offertförfrågan, ring 090-189393 eller använd gärna vårt kontaktformulär här »»

 

Några golvsänkta bilar

 

Kontakta oss