Det finns flera olika typer handreglage för bilar. Vi säljer och monterar flera modeller handreglage efter individuella behov. Vi har ett stort sortiment med handreglage för bilar och fordon. Våra lösningar bygger på ett mångårigt kunnande, men även på att vi hela tiden väljer funktionella produkter från ledande tillverkare.

Välj mellan handreglage som placeras på högersidan med eller utan elfunktioner eller värme. Det finns också möjlighet att placera ett handreglage på vänster sida i dörrsidan. Om du vill låna en bil eller kunna flytta ditt handreglage mellan olika bilar så finns ett mobilt handreglage som vi kallar för resereglage.

 

Du kan få bilstöd för anpassning om du har en varaktig funktionsnedsättning och stora svårigheter att förflytta dig eller att åka kollektivt. Bilstödet består av olika bidrag för att köpa eller anpassa ett fordon efter dina behov.

Som sökande av bilstöd börja med att ta kontakt med försäkringskassan som hjälper dig med vad som gäller kring regelverket som ständigt uppdateras. Vi på Ortman Specialanpassningar hjälper dig med personlig utprovning till prisuppgifter. Kom ihåg att inte köpa bil före du fått något besked från försäkringskassan bilen måste uppfylla försäkringskassans och trafikverkets villkor. Du får besked från försäkringskassan när det är dags att köpa bil under processen.

Vägen till en anpassad bil börjar ofta hos Trafikverket men ju snabbare vi blir inkopplade desto snabbare så kan din resa mot frihet börja. Kontakta någon av våra duktiga specialister så hjälper vi dig utifrån dina individuella behov.

Vi utför bilanpassning i Umeå och Sundsvall, där vi täcker ett stort område från norr till söder mot alla brukare med funktionsvariation och särskilda behov. Vi brukar säga att här hos oss börjar resan mot friheten.

Försäljning och montering av handreglage

Genom att vi samarbetar med flera aktörer så kan vi erbjuda flera modeller av handreglage för bilar. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med allt från att flytta ett befintligt handreglage vid ett bilbyte till att montera i en helt ny bil som ska anpassas.

Offertförfrågan, ring 090-189393 eller använd gärna vårt kontaktformulär här »»

 

Exempel på handreglage för bilar

Kontakta oss