Under flera år har vi varit en auktoriserad serviceverkstad för AL-KO. Vi servar och reparerar alla trädgårdsmaskiner i deras sortiment, oavsett om det är batteri eller bensinmotor. Vi reparerar både nya maskiner som täcks av garanti men också äldre modeller. Vi utför reparationer och service på gräsklippare, motorsågar, röjsågar, trädgårdstraktorer, trädgårdsmaskiner med el och batteri, batteriprodukter med mera. Hos oss kan du köpa nya batterier och reservdelar till dina AL-KO produkter men vi säljer också deras stora sortiment med produkter som robotgräsklippare och snöslungor. Vi erbjuder även installationer och vinterförvaring av robotgräsklippare. Vi är också en auktoriserad serviceverkstad för Ryobi trädgårdsmaskiner. Välkommen att kontakta oss på Ortman Specialanpassningar för mer information!

Vi hänvisar supportfrågor och försäljning av reservdelar direkt till AL-KO »»


Service och reparationer av AL-KO

Vi på Ortman Specialanpassningar har vår serviceverkstad i stort sett i mitten av landet, närmare bestämt i Sundsvall. Våra kunder finns därför över hela landet och vi är vana med att jobba mot privatkunder som mot företag. Vi utför komplett service och reparationer av anpassade bilar, hjälpmedel, snöslungor och trädgårdsmaskiner. Ortman Specialanpassningar har lång erfarenhet av att anpassa och bygga om bilar efter individuella behov och mot brukare med funktionsvariation. Vi genomför allt från enklare fordonsanpassningar till mer avancerade lösningar mot privatperson, företag och myndighetsorganisationer.

Vi ser fram emot din kontakt, ring 090-189393 eller använd vårt kontaktformulär »

 

Om AL-KO

AL-KO Group grundades 1931 och är en ledande leverantör av Gardentech, Automotive och Lufttenik. Vi erbjuder ett omfattande urval av gräsklippare, röjsågar, gräsmattebevattning, och mycket mer. Behöver du ta itu med träd och häckvård så har vi ergonomiska häcksaxar, kraftfulla motorsågar, lättanvända lövblåsare och robusta kompostkvarnar. Utöver allt det det så kan vi även skapa ett intelligent nätverk i din trädgård med våra Smart Garden enheter och appar.