Under hösten 2022 så har vi blivit en auktoriserad serviceverkstad för Ryobi. Vi servar och reparerar nu alla elverktyg och trädgårdsmaskiner i deras sortiment. Vi reparerar både nya maskiner som täcks av garanti men också äldre modeller. Hos oss kan du köpa nya batterier och reservdelar till dina Ryobi-maskiner. Sedan flera år tillbaks så är vi även en auktoriserad serviceverkstad för AL-KO trädgårdsmaskiner. Välkommen att kontakta oss på Ortman Specialanpassningar för mer information!

Vi hänvisar supportfrågor och försäljning av reservdelar direkt till Ryobi »»


Service och reparationer av Ryobi

Vi på Ortman Specialanpassningar har vår serviceverkstad i stort sett i mitten av landet, närmare bestämt i Sundsvall. Våra kunder finns därför över hela landet och vi är vana med att jobba mot privatkunder som mot företag. Vi utför komplett service och reparationer av anpassade bilar, hjälpmedel, snöslungor och trädgårdsmaskiner. Ortman Specialanpassningar har lång erfarenhet av att anpassa och bygga om bilar efter individuella behov och mot brukare med funktionsvariation. Vi genomför allt från enklare fordonsanpassningar till mer avancerade lösningar mot privatperson, företag och myndighetsorganisationer.

Vi ser fram emot din kontakt, ring 090-189393 eller använd vårt kontaktformulär »

 

Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.