Bilanpassning efter individuella behov. Vi bygger om och anpassar alla typer av fordon utifrån individuella behov, i samarbete med dig tar vi fram den bästa lösningen. Vår målsättning är att du som kund ska få en så bra anpassning som möjligt.

 

Videofilmer på bilanpassning

Upptäck vårt stora sortiment med produkter för anpassning av bilar efter särskilda behov. Vi uppdaterar kontinuerligt vår Youtube-kanal med nya produktfilmer. Missa inga filmer, börja prenumerera idag!  Med anläggningar i Sundsvall och Umeå genomför vi allt från enklare fordonsanpassningar till mer avancerade lösningar mot privatperson, företag och myndighetsorganisationer. Våra lösningar bygger på ett mångårigt kunnande, men även på att vi hela tiden väljer funktionella produkter från ledande tillverkare. Oavsett om det gäller säteslyftar, olika typer av reglage, rullstolsrobotar eller andra produkter i vårt breda sortiment. Vi tycker att det är viktigt att vi har kontakten under hela perioden en brukare har sitt fordon, för eventuell framtida vidareanpassning samt service av utrustningen. Vår långa erfarenhet av både hjälpmedel och fordon borgar för att vi tillsammans skapar en bra lösning som fungerar i många år framåt.

 

Video på små som stora anpassningar

Vi uppdaterar vår Youtube-kanal kontinuerligt och där finns filmer på små som stora anpassningar på bilar. Besök vår kanal och upptäck vad som är möjligt och vad som kan passa just dig och dina behov. Glöm inte att prenumerera så att du inte missar några nya filmer!

 

Offertförfrågan eller produktfrågor ring 090-189393 eller använd gärna vårt kontaktformulär här »»

 

Se fler filmer