Ortman individuella specialanpassningar och fordonsanpassningar for funktionshindrade tonad xl 1
Carony vridbart sate bilanpassning Bilstöd

Om bilstödet

Bilstödet består av olika bidrag för att köpa eller anpassa ett fordon efter dina behov. Som sökande av bilstöd börja med att ta kontakt med försäkringskassan som hjälper dig med vad som gäller kring regelverket som ständigt uppdateras.

Vi på Ortman Specialanpassningar hjälper dig med personlig utprovning till prisuppgifter. Kom ihåg att inte köpa bil före du fått något besked från försäkringskassan bilen måste uppfylla försäkringskassans och trafikverkets villkor. Du får besked från försäkringskassan när det är dags att köpa bil under processen.

Vägen till en anpassad bil börjar ofta hos Trafikverket men ju snabbare vi blir inkopplade desto snabbare så kan din resa mot frihet börja. Kontakta någon av våra duktiga specialister så hjälper vi dig utifrån dina individuella behov.

Umeå och Sundsvall

Vi utför bilanpassning i Umeå och Sundsvall, där vi täcker ett stort område från norr till söder mot alla brukare med funktionsvariation och särskilda behov. Vi brukar säga att här hos oss börjar resan mot friheten.

Läs mer om möjligheterna om bilstöd för VUXNA hos Försäkringskassan »
Läs mer om möjligheterna om bilstöd för BARN hos Försäkringskassan »

Golvsankt VW Caddy Active Flexiramp Bilstöd Golvsänkta bilar Handikappanpassning

Fråga oss gärna!

Vänligen kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter eller för offertförfrågan, service och reperationer. Vi ser fram emot din kontakt!


    Läs vår integritetspolicy här...

     090-18 93 93 

    Vill du veta mer om våra tjänster?

    Är du intresserad av att veta mer om våra bilanpassningar, produkter, hjälpmedel
    eller tjänster så tveka inte att slå oss en signal. Vi ser fram emot din kontakt!