Vi vill att du hör av dig!

Skriv ett meddelande till oss 


UMEÅ, Fatvägen 5
Telefon: 090 - 189 393
E-post: info@ortman.se


SUNDSVALL, Bergsgatan 126
Telefon: 070 - 682 6400
E-post: mikael.mikaelsson@ortman.se


 

+4690-189393

info@ortman.se

Om Ortman

 

Jan Ortman startade företaget 1996 med inriktning på anpassning av fordon. Tidigare hade Jan arbetat i 15 år som tekniker på hjälpmedelscentralen. Där fick han kontakt med många brukare som ville ha hjälp med anpassningar i sina bilar. Då det inte fanns någon anpassare i Umeå så skickades bilarna långt söderut för byggnation.

Fordonsanpassning i Sundsvall och Umeå

Vi har egna toppmoderna anläggningar i Sundsvall och Umeå där vi genomför allt från mindre, enklare fordonsanpassningar till mer större och avancerade lösningar. Vi är totalt 8 personer som arbetar hos Ortman och vi erbjuder alla brukare anpassning och service i vårt område. Vi bygger om och anpassar alla typer av fordon utifrån individuella behov, i samarbete med dig tar vi fram den bästa lösningen! Vår målsättning är att du som kund ska få en så bra anpassning som möjligt. Våra lösningar bygger på ett mångårigt kunnande, men även på att vi hela tiden väljer funktionella produkter från ledande tillverkare. Oavsett om det gäller säteslyftar, golvsänkning, handreglage, ramper, backkamera, rullstolsrobotar eller andra produkter i vårt breda sortiment.

Vi tycker att det är viktigt att vi har kontakten under hela perioden en brukare har sitt fordon, för eventuell framtida vidareanpassning samt service av utrustningen. Vår långa erfarenhet av både hjälpmedel och fordon borgar för att vi tillsammans skapar en bra lösning som fungerar i många år framåt.

Serviceverkstad och försäljning av hjälpmedel

Vi har en gedigen erfarenhet av hjälpmedelservice och besitter ett stort kunnande inom rullstollar och elektriska transportfordon. På våra anläggningar erbjuder vi dig provkörning av vårt stora utbud av elektriska rullstolar från Eloflex och Zoom samt elektriska promenadscootrar från Prisma.

Vi servar och reparerar alla märken av promenadscootrar, elrullstolar, snöslungor och gräsklippare. Vår verkstad är en auktoriserad serviceverkstad för AL-KO trädgårdsmaskiner.